RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Pablo Cortacero, un nou termen pentru virarea banilor la Dinamo: „E ultima promisiune pe care o mai fac!”

Situația de la formația din Ștefan cel Mare este pe zi ce trece tot mai critică, iar acționarul majoritar al clubului, Pablo Cortacero, nu a virat nici măcar un euro din momentul preluării echipei!

După plecarea antrenorului Cosmin Contra, dar și a jucătorilor Borja Valle, Isma Lopez și Rene Hinojo, sătuli de promisiunile neonorate ale noii conduceri, alți fotbaliști sunt aproape de a părăsi Dinamo.

Neplătiți de mai bine de 5 luni de zile, angajații de la Dinamo așteaptă cu sufletul la gură un semn de la Pablo Cortacero, care să spună că va trimite cel puțin o parte din banii pe care îi datorează clubului.

Potrivit doardinamo.ro, căpitanul echipei, croatul Ante Puljic, a primit un mesaj pe whatsapp de la acționarul majoritar, Pablo Cortacero, în care i s-a transmis că până mâine va trimite la echipă suma de 1.5 milioane de euro și că este ultima promisiune pe care acesta o va face.

„Până miercuri ajung sigur cei 1,5 milioane de euro. E ultima promisiune pe care o mai fac. Dacă nu intră, gata”, a fost mesajul lui Cortacero pentru Puljic.

Puljic se pare că ar fi fost rugat să comunice acest mesaj mai departe colegilor săi, doar că  toată lumea s-a amuzat pe seama noi promisiuni a spaniolului.

În acest moment, singurii care mai aduc bani formației din Ștefan cel Mare mai sunt suporterii, care reușesc să se mobilizeze și să vândă pentru fiecare meci bilete virtuale, astfel încât să poată strânge bani pentru a plăti fotbaliștilor prime de joc.

Citește și Ce scriu jurnaliștii nemți despre naționala României și Ianis Hagi: “Este grupa fericirii!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare