Pablo Cortacero, luat în colimator pentru minciunile de la Dinamo: ,,Dacă puteam, îl dădeam afară din ţară”

Clubul Dinamo a ajuns într-o situaţie deplorabilă, după ce în vara anului 2020 a fost preluat de Pablo Cortacero.

De atunci, ibericul nu a adus niciun ban la club, ci doar a venit cu promisiuni salariale pe care nici în ziua de azi nu şi le-a îndeplinit. În urma minciunilor sale, Cosmin Contra a plecat de la echipă, iar mai mulţi jucători spaniloi i-au urmat gestul.

cortacero

Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret şi fost jucător la Dinamo, a comentat situaţie de la Dinamo. Acesta spune că suporterii nu pot ţine de unii singuri clubul din Ştefan cel Mare. Fostul fotbalist l-a desfiinţat pe Pablo Cortacero de situaţia creată la Dinamo şi spune că dacă ar fi fost în puterile lui, l-ar fi dat afară din ţară pe spaniol.

,,Suporterii încearcă să țină în viață Dinamo, să nu ajungă la faliment, ar fi ceva foarte urât, e singura cu tradiție, în afară de FCSB, care are problema cu numele, care a rămas. Suporterii nu pot ține singuri un club de anvergura lui Dinamo. Ideal ar fi să vină cineva, să găsească o înțelegere cu suporterii, dar cineva foarte profesionist. 

mutu 2

Eu, dacă puteam să decid, îl dădeam afară din țară, pentru că aici nu e vorba doar despre Dinamo, e vorba despre noi toți. Nu poți ține o echipă de genul lui Dinamo așa, să nu plătești jucătorii. Cum să ajungă să spună jucătorii și antrenorii că pleacă pentru că nu-s plătiți? Eliminarea acestui personaj din țară trebuie să se întâmple, trebuie să se întâmple ceva ca Dinamo să se salveze., a declarat Adi Mutu pentru Digisport.

Opt jucători au plecat de la Dinamo, după ce spaniolul nu şi-a onorat nicio promisiune. Tomas Mejias, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Abdoulaye Ba, Isma Lopez, Borja Valle, Aleix Garcia și Juan Camara sunt fotbaliştii care au părăsit-o pe Dinamo din cauza restanţelor salariale.

dinamo bucurie vestiar

Dinamo nu trece acum nici prin cea mai bună perioadă sportivă, după ce aseară a pierdut la Botoşani, scor 0-4.

Echipa se află acum pe locul 11 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate după 18 jocuri disputate până acum.

141747682 3619836458070556 1048065311430454999 o

Citeşte şi Adrian Mutu, despre interesul Fiorentinei pentru Dennis Man: ,,Poate vor să-l înlocuiască pe Ribery cu el”