VIDEO | Ouzounidis, gata de duelul cu CFR Cluj: “Jucătorii mei sunt pregătiți psihic, poate alții nu sunt!”

Antrenorul celor de la CSU Craiova, grecul Marinos Ouzounidis, a prefațat duelul de mâine seară, contra celor de la CFR Cluj!

Oltenii nu au avut startul de play-off pe care și l-au dorit, astfel că au bifat doar două remize în primele dueluri care asigură noua campioană a României în acest sezon. CSU Craiova a terminat la egalitate cu Sepsi Sf. Gheorghe, dar și cu FC Botoșani, și s-a depărtat la șapte puncte de liderul FCSB.

Cu doar o zi înaintea confruntării cu ardelenii, Marinos Ouzounidis a vorbit despre atmosfera din cadrul echipei sale. Tehnicianul grec a mărturisit că formația sa se confruntă cu mai multe probleme de efectiv și își dorește să recupereze cât mai mulți jucători până la ora meciului. Ouzounidis a dezvăluit că elevii său sunt pregătiți mental pentru finalul campionatului și vor lupta până în ultima etapă pentru a obține maximum.

craiova-ouzounidis

Acum asta e situația. Pentru noi este foarte important să ne recuperăm jucătorii care au probleme de sănătate. Sperăm să recuperăm cât mai mulți și să-i folosim la meciul cu CFR Cluj. Așa vor fi toate meciurile de acum înainte. E la fel pentru toate echipele.

Voi aștepta până în ultimul moment pentru a alege primul 11. Avem câteva poziții pe care sunt probleme, dar sunt convins că vom găsi soluția cea mai bună. Jucătorii mei sunt ok din punct de vedere mental, poate alții nu sunt bine. Încearcă, muncesc.

Este fotbal. Câteodată ai rezultate bune, câteodată nu. Nimeni nu poate spune că nu luptăm până la final. Uneori nu este suficient să ai o echipă bună pentru a obține rezultate favorabile. Nu vreau să pun mai multă presiune pe ei, a declarat Marinos Ouzounidis, în cadrul conferinței de presă.

Citește și Arbitru de Champions League la partida dintre CFR și Craiova! Cine a fost delegat pentru duelul din Gruia