Optimismul clujenilor se menține! Iuliu Mureșan: ”Sperăm să facem un meci bun cu Steaua!”

Iuliu Mureșan, 64 de ani, președintele campioanei CFR Cluj, a prefațat derby-ul de duminică cu FCSB, confruntare ce este programată în etapa a 8-a a Ligii 1, de la ora 21:00.

Două săptămâni de pauză au avut la dispoziție clujenii să-și revină după eliminarea rușinoasă din Liga Europa contra luxemburghezilor de la Dudelange și după cele trei înfrângeri consecutive suferite în toate competițiile.

iuliu muresan

Citește și Probleme la CFR Cluj! Întârzie salariile

Cu doar trei zile înaintea derby-ului cu FCSB, ardelenii sunt încrezători în forțele proprii. Iuliu Mureșan crede că partida cu vicecampioana FCSB este exact motivația de care au nevoie fotbaliștii lui Antonio Conceicao:

“Este important să terminăm pe loc de play-off, dar meciurile nu sunt decisive. În orice caz, nu se mai gândește nimeni la ce a fost, atmosfera este bună în club, în lot și sperăm să facem un meci bun cu Steaua. Sigur că un astfel de meci va schimba imaginea după acea dublă cu Dudelange.

CFR Dudelange

Jucătorii sunt bine, Țucudean este în formă și ne va ajuta în acest meci. Nu știu dacă Deac și Culio vor fi recuperați până la ora acestui meci. La Ciprian, recuperarea va fi mai rapidă, dar nu cred își va reveni până duminică.

Va fi un duel foarte important între noi și ei, cam atât. Va fi greu, dar FCSB este echipa de care avem nevoie pentru a ne îndrepta… Am încredere ca vom reuși”, a spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport Matinal.