Oprița știe ce jucători va trimite Gigi Becali pentru meciul cu CSA: “Nu mă sperie, dar e o echipă bună!”

Daniel Oprița

“Militarii” vor avea parte de marele duel al orgoliilor contra celor de la FCSB 2, meci programat sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00!

Formația lui Daniel Oprița se află în fața primului test important din acest an, iar echipa de pe locul secund din serie, FCSB 2, le va ieși în cale steliștilor în lupta pentru promovare. Deși războiul declarațiilor a început cu mai multe săptămâni în urmă, sâmbătă este ziua cea mare, iar Gigi Becali mai are timp puțin timp la dispoziție să se gândească ce jucători de la prima echipă va trimite în eșalonul al treilea.

Antrenorului CSA-ului, Daniel Oprița, a vorbit despre partida din această săptămână și a dezvăluit că în mare parte și-a făcut o idee și știe cu ce jucători vor începe cei de la FCSB 2 jocul de peste câteva zile. Oprița a mărturisit că indiferent de valoarea fotbaliștilor din tabăra adversă, speră ca echipa sa să fie câștigătoare la capătul celor 90 de minute.

fcsb csa

Cu oricine ar intra, fac o echipă bună pentru liga a 3-a. Mă gândesc cu ce echipă joacă, așa o ghicesc. Aș vedea cu Niga în poartă, Pantea, Filip, Soiledis și un copil fundaș central. Apoi, Șut, Perianu, Oaida, Buziuc, Robert Ion și Ardeleanu. Cam așa văd eu echipa care să joace cu noi. Și Simion, s-ar putea. Nu mă sperie, dar e o echipa bună, trebuie să fim atenți. Se poate întâmpla orice.

Citește și ,,Război” nesfârşit între Becali şi CSA! FCSB cere în instanţă ca Steaua să nu poată promova

Sper să câștigăm noi. Nu ne așteptăm la un meci ușor. Au jucători buni la FCSB, și Șut, și Buziuc, și Robert Ion, Oaida, Soiledis are meciuri de Liga 1 și meciuri în Grecia. Nu ne sperie, totuși. Nu au jucat toți meci de meci, dar vin de la prima echipă, sunt sub contract cu locul 1. Mai sunt și jucători care sunt supărați că nu joacă la prima echipă. Sper să se joace bărbătește.

De dorința, nu-mi pun problema. Le-am zis băieților mei să nu aibă trac, dar nici să nu dea în partea cealaltă. Trebuie să jucăm fotbal. Vreau să terminăm pe primul loc”, a spus tehnicianul celor de la CSA, pentru emisiunea Națiunea Stelistă, realizată de Asociația Steliștilor 1947.

CSA Steaua este liderul din acest moment din seria 4 a Ligii a treia, cu 26 de puncte acumulate după cele 10 partide disputate în actualul sezon. “Militarii” sunt urmați de rivalii de la FCSB 2, formație care are doar cu două puncte în minus și care poate trece pe prima poziție în cazul unei victorii în partida de sâmbătă.

Citește și Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua: „Nu poți să treci cu vederea mizeriile care sunt”