România începe la Stockholm campania pentru Euro 2020, iar Suedia e privită drept o super echipă după ce a ajuns la Campionatul Mondial.

Trist este că am ajuns să ne temem de toată lumea. Ne-am considerat victime sigure cu Serbia, însă n-am pierdut nici la Belgrad, nici la București. Cu toate că acasă am jucat mai bine de o repriză în 10 oameni.

Rămasă fără Ibrahimovic, Suedia nu mai are super jucători. Sigur, este o echipă foarte disciplinată din punct de vedere tactic, Forsberg joacă la Leipzig, Ekdal e un om de bază la Sampdoria, Larsson a adunat sezoane bune în Premier League, însă ne temem prea mult.

Suedia e o echipă care lovește pe contre, iar dacă vom fi mai inteligenți decât ei, putem chiar să batem la Stockholm. Turcia lui Mircea Lucescu, aflată în plin proces de recunostrucție, a reușit asta, deși nordicii au condus cu 2-0 pe Friends Arena.

Răzvan Marin, Claudiu Keșeru, Alex Chipciu sau Alex Mitriță pot să facă diferența. Iar apoi așteptăm spectacol și goluri multe cu Feroe. Și ne calificăm la Euro!