Să te uiți la play-out-ul Ligii e un chin, chiar dacă Dinamo a ajuns acolo pentru două sezoane la rând.

Nivelul e unul jalnic, iar barajul dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt n-a făcut excepție. Mulți jucători care n-ar fi titulari nici în liga a treia din Germania sau Anglia, iar spectacolul a fost oferit doar de spectatorii Universității, la meciul tur.

Ajuns la baraj cu multă șansă, Vasile Miriuță a mai păcălit o dată fotbalul, iar acum se pregătește să-l păcălească și în Ungaria, la o echipă mai mult decât modestă. Echipele antrenate de Miriuță n-au nicio idee de joc, totul se rezumă doar la mingi lungi direct pe vârfuri și la o luptă surdă în teren. Miza e doar pe fazele fixe, determinare, luptați pentru „tati” și cam atât.

„Scoateți mingea la margine și centrați în careu, pentru că o să vină golul”. Aceasta a fost tactica pe care Miriuță a trasat-o la meciul cu Călărași, pe care Hermannstadt l-a câștigat cu multă, multă șansă, scor 2-1.

Nici măcar cu o echipă de liga a doua nu s-a văzut o diferență clară, iar echipa lui Miriuță a dat două goluri întâmplătoare în dublă manșă, venite după un șut superb și o eroare copilărească a unui adversar. „Tati” a avut norocul că a dat peste un Lobonț aflat la începutul carierei și care nu prea a înțeles ce i se întâmplă.

Ajuns în Germania la Cottbus, echipă pentru care a și jucat, Miriuță și-a dovedit din plin „valoarea” și a fost dat afară după ce a condus echipa spre liga a patra. Acolo e locul lui! La amatori!