OPINIE | Magaye Gueye și bătaia de joc la adresa clubului Dinamo: “Așa joc eu fotbal! Înțelegi?”

Foto: Profimedia

Magaye Gueye (30 de ani) a ieșit din nou în evidență! Se poate spune că atacantul a comis-o din nou, doar că în cazul de față, a fost o chestiune de întâmplare. Putea fi prins oricând.

După ce că Gueye a scăpat basma curată, deși și-a bătut joc de unul dintre cele mai populare cluburi de fotbal din România, acesta recidivează! Și nu a făcut o greșeală de moment, Gueye a luat cocaină! Iar din ceea ce știm despre consumatorii de droguri, șansele ca această ocazie să fie prima și ultima sunt minime.

Prima dată, când senegalezul a comis-o, a fost în urmă cu două luni. Atunci a fost făcută publică o filmare în care Gueye petrecea în jacuzzi în compania a două femei și adresa jigniri la adresa conducerii clubului Dinamo.

Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut, negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?” spunea atunci, Magaye Gueye.

Magaye profimedia 0590788653
Foto: Profimedia

Citește și Cum a ajuns Gueye să fie evitat de colegii de la Dinamo: ,,A început să ceară sume de bani împrumut! L-au marginalizat apoi”

Opinia publică l-a pus la zid, dar conducerea clubului din Ștefan cel Mare i-a acordat o nouă șansă! Acum, se dovedește că decizia alb-roșilor de a nu-i da afară pe fotbalistul senegalez a fost o eroare!

Mai bine pleca de prima dată! Probabil se simțea cu musca pe căciulă, dar nu i-a păsat!

Acesta a fost prins dopat cu cocaină la testarea realizată după meciul Dinamo – FCSB, câștigat de alb-roșii cu 1-0, în optimile Cupei României, pe 10 februarie. Dacă a luat cocaină în cunoștință de cauză, atunci trebuie să plătească cu vârf și îndesat pentru fapta sa. Rezilierea contractului este o pedeapsă mult mai mică.

Trebuie să înapoieze banii strânși de suporteri. Suporterii ăia care au preferat să-și cheltuie bani munciți pentru a încerca salvarea clubului de suflet. Iar Gueye ce face?! Își cumpără droguri din banii lor.

Și, trebuie să suporte o amendă grasă! Iar banii primiți de la el să fie folosiți pentru jucătorii care merită să îmbrace tricoul alb-roșu.

Nu m-ar mira să aflu că Magaye se dopa cu cocaină de dinainte să semneze cu alb-roșii. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo! Nu a rupt gura târgului. Putem spune chiar că mai mult a mimat fotbalul cât a jucat în Ștefan cel Mare. El va rămâne în istoria clubului cu performanța de a fi jucat 18 meciuri, a înscris trei goluri și a fost implicat în două scandaluri.

Probabil, jucătorul va fi suspendat 2 ani, iar la vârsta asta, 30 de ani, și cu viața extrasportivă de care dă dovadă poate însemna finalul carierei!

Din fericire pentru dinamoviști, alb-roșii nu riscă nicio penalizare, pentru că doar un singur jucător a fost depistat cu o substanță interzisă de regulamente.

Imaginea clubului Dinamo și a fotbalului românesc au însă de suferit!

dinamo logo

Citește și Gueye, interzis în vestiarul lui Dinamo! Care este mesajul transmis de jucătorii lui Gane