OPINIE | Dependența de RONALDO. Real n-a mai pățit asta de pe vremea lui CAPELLO

Real e în criză! Echipa lui Lopetegui are trei meciuri la rând fără gol marcat (două în La Liga și unul în UCL), lucru care nu s-a mai întâmplat pe Bernabeu de mai bine de zece ani, atunci când echipa era antrenată de Fabio Capello.

Madrilenii demonstrează acum că erau dependenți de Cristiano Ronaldo. Hulit de unii, idol pentru alții, portughezul a dominat vestiarul, dar a și salvat-o de multe ori pe Real. Iar Benzema nu e capabil să-i preia rolul sub nicio formă.

Real a tras de 26 de ori la poartă la Moscova, însă n-a reușit să marcheze. E un semn mare de întrebare! În plus, ibericii punctaseră de fiecare dată în ultimele 32 de meciuri europene, serie care s-a încheiat marți.

Julen Lopetegui, adus cu scandal pe Bernabeu, are serios de tras pentru a-l înlocui pe Ronaldo. Partea bună pentru Real e că nici Barcelona nu convinge în La Liga, însă catalanii, care au dat 4 goluri pe Wembley, îl au, totuși, pe Messi. 

hazard

Fără Ronaldo, Real are mare nevoie de un golgheter care să o salveze în situațiile limită. O soluție nu tocmai rea ar fi, poate, revenirea lui Morata. Real suferă teribil și în lina de mijloc, acolo unde creativitatea lipsește cu desăvârșire. Iar Kroos nu mai e omul acela care să joace aproape de perfecțiune. Vine Hazard până la urmă?