RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

OPINIE | Claudiu, de ce?

Claudiu Niculescu a ales să revină la clubul pe care îl iubește într-un moment foarte greu. Dornic să se întoarcă în circuit după experiența de la Voluntari, fostul atacant al lui Dinamo a cântărit probabil mai mult cu sufletul.

În situația în care e acum Dinamo, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere. Roș-albii sunt la pământ din toate punctele de vedere și atunci te întrebi cum Niculescu a acceptat imediat să-l înlocuiască pe Bratu, fără măcar să aibă timp la dispoziție să-și pună ideile în practică.

Până și modesta Dacia Unirea Brăila a demonstrat în Cupa României că Dinamo suferă teribil de mult, chiar dacă bucureștenii și-au menajat o parte dintre titulari. Un coleg din presă îmi spunea sincer: „Cu Brăila, dacă ești echipă mare, trebuie să dai 7 goluri”.

Primul examen adevărat e însă cel cu Sepsi, de vineri. Și tare mă tem că Dinamo și Niculescu nu vor trece de el. Claudiu știe că fanii, tot mai supărați, nu se vor întoarce pentru el la stadion, iar Sepsi e o nucă tare a campionatului, cu un tehnician foarte bun.

Niculescu are misiunea să o ducă pe Dinamo în play-off după dezastrul din sezonul trecut și să resusciteze o echipă care nu mai e unită și din care oricum lipesc valorile. E tare greu și mă întreb din nou: Claudiu, de ce ai venit?

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare