OPINIE | Chiar, unde e locul lui Dinamo?!

Revenit la Dinamo, Gicu Grozav a folosit o expresie “marcă înregistrată” pentru jucătorii care se transferă la echipe aflate în dificultate. 

Gicu a semnat marți cu echipa din Ștefan cel Mare, iar la declarațiile acordate televiziunilor de sport a fost cât se poate de scurt, anunțând că va detalia la conferința de presă de vineri. A scăpat însă una “bună”, o expresie pe care toți fotbaliștii care ajung la echipe de tradiție o găsesc foarte interesantă și potrivită.

“Sper să aducem Dinamo acolo unde îi este locul”

Cu mici variații, sintagma devenită celebră de câțiva ani e scoasă la înaintare de aproape toți jucătorii care vin la echipe aflate în momente delicate.

Ați auzit pe cineva de la FCSB spunând același lucru? Sau de la CFR Cluj, Astra sau Viitorul? Nu prea, pentru că, în aceste cazuri, echipele sunt deja pe locurile lor. Le mai schimbă între ele, dar sunt mereu acolo.

Pe când, Dinamo și-l caută pe-al ei. În față nu mai e niciunul liber, iar alb-roșii nu au forța să dea pe cineva la o parte. Oricât s-ar opinti Gicu Grozav.

Dinamo a pierdut privilegiul de a sta în față pentru că, pur și simplu, se urcă în trenul Ligii I, an de an, cu bilete la clasa a doua.

Echipa din Ștefan cel Mare investește prea puțin comparativ cu FCSB, CFR Cluj sau Craiova și din cauza asta are locuri cu vedere la playout.

Unde poate să o ducă Gicu Grozav pe Dinamo? Unde îi e locul, cu o mică marjă de eroare, în sus sau în jos.