CFR Cluj tocmai a câștigat cel de-al doilea titlu consecutiv înainte de ultimul meci din playoff, tocmai împotriva echipei cu care s-a luptat la campionat. Derby-ul cu FCSB nu mai contează, iar Dan Petrescu își lasă jucătorii importanți să plece în vacanță.

Ce palmă grea pentru roș-albaștri! FCSB pierde titlul și le permite rivalilor să intre cu rezervele chiar la meciul direct, ultimul al campionatului.

Este săgeata pe care Dan Petrescu o trimite cinic în mijlocul țintei cu roșu și albastru, după o luptă „la baionetă” în care tehnicianul reîntors din China și-a condus echipa mai la sfârșit. Ca un general sosit pe front nici cât să riște prea mult, nici prea târziu pentru a-i fi acordate meritele. La momentul oportun, adică.

În toiul bucuriei unei realizări istorice, jucătorii lui Dan Petrescu au ținut  să-și umilească adversarii.

Mie mi-a dat vacanță, nu mai contează meciul cu FCSB, e greu de digerat pentru eii”, a spus Țucudean.

Camora a fost mult mai acid și i-a trimis la culcare pe FCSB-iști:

„Noi mergem la petrecere, alții dorm că sunt supărați. Îi lăsăm pe ei să joace, poate mai au șansa să câștige săptămâna viitoare, cât noi suntem în vacanță!”

Foarte bună, atât timp cât jucătorii de la CFR Cluj sunt în vacanță.

După ce au fost prinși, anul trecut, fără pașaport de grupe Europa League în micuța gară din Luxemburg, clujenii s-au urcat din nou în trenul de Liga Campionilor și le fac ironic celor de la FCSB cu mâna, de la geamuri.

Acum începe însă greul. CFR are un munte de urcat în Europa: opt meciuri în tururile preliminare, începând chiar cu primul, în care nu e cap de serie

Iar pe drum pândește, la fiecare cotitură, un Dudelange.