Zinedine Zidane are obiective mărețe și în al doilea său mandat la Real Madrid. Antrenorul francez a stabilit că aducerea lui Kylian Mbappe de la PSG este obiectivul primordial.

280 de milioane de euro vor să plătească ‘galacticii’ în schimbul atacantului francez în vârstă de 20 de ani. Mbappe este considerat cel mai talentat tânăr jucător din lume.

Potrivit publicației France Football, președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, i-a făcut mai multe promisiuni lui Zinedine Zidane. Francezul va avea mână liberă la transferuri și un buget fabulos de 500 de milioane de euro.

Real Madrid este cel mai bogat club din lume la ora actuală, după ce a raportat încasări de 751 de milioane de euro în 2018, potrivit Deloitte. 

400 de milioane de euro au fost rezervate pentru transferuri de jucători în această vară, iar alte 100 de milioane vor veni de pe urma vânzării lui Gareth Bale, cel mai probabil în Premier League.

PSG l-a împrumutat în vara anului 2017 pe Kylian Mbappe de la AS Monaco, apoi l-a transferat definitiv, pentru aproximativ 180 de milioane de euro.

În acest sezon din Ligue 1, Mbappe a înscris 23 de goluri în 26 de partide jucate.

France Football scrie că Eden Hazard (Chelsea) este o altă țintă importantă a lui Zinedine Zidane.