RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Omul care îl încurajează pe Florinel Coman să accepte oferta din America: “Nu e o retrogradare”

Florinel Coman este curtat de Orlando City, iar Gigi Becali este tentat să își trimită șeptarul în America.  

Mai ales că după ultimele negocieri dintre cele două părți se pare că s-a ajuns la un numitor comun, iar patronul vicecampioanei urmează să încaseze 9 milioane de euro în schimbul vedetei sale. Deși sunt mulți care spun că un transfer în Major League Soccer nu ar reprezenta pasul la care visează cei mai mulți dintre copiii care se apucă de fotbal, Mihai Stoichiță îl îndeamnă pe fotbalist să nu refuze oferta apărută.

“Prima oară pare că treci oceanul te îndrepți spre o lume pe care noi o acceptăm mai greu. Să știți că izolaționismul a mai fost practicat în Europa. Faptul că te duci în SUA, unde până la urmă a fost și Pele, a fost și Beckham, nu pare o retrogradare din punct de vedere valoric.

stoichita

Nu trebuie să marginalizăm acest fotbal nord-american. Ei iau foarte în serios fenomenul asta. Ei dacă aplică poate ciudațenii pentru noi, care suntem niște conservatori, le aplica în zona economică”, a spus Mihai Stoichiță despre posibilul transfer al lui Florinel Coman în MLS.

Dacă mutarea se concretizează, Florinel Coman devine al doilea fotbalist român care pleacă pe bani mulți în campionatul nord-american de fotbal, în ultima perioadă. În iarna anului trecut, Mitriță ajungea la New York City în schimbul a 8 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI –>> Incredibil! Gestul care l-ar putea costa scump pe Vinicius! Poliția a trebuit să intervină

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare