RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Oltenii vor să reintre în grațiile fanilor! Mangia nu se gândește la demisie. „Nu face parte din mentalitatea mea”

Universitatea Craiova joacă duminică împotriva liderului din Liga 1, CFR Cluj. Oltenii trec printr-o perioadă dificilă, pe fondul absențelor din lot, și au pierdut ultimele două meciuri. Antrenorul italian Devis Mangia este optimist și nu se gândește să renunțe, deși o parte dintre fani i-au cerut demisia.

Înaintea etapei a patra din play-off, Universitatea Craiova ocupă locul 3, la șapte puncte de liderul CFR Cluj. Ardelenii au cinci victorii la rând în campionat.

Un meci dificil, important. Dacă câștigăm, avem mai multe șanse la titlu. Important e ce arătăm pe teren, prima șansă înainte de meci nu mă interesează. Doar azi putem să pregătim meciul, ieri n-a fost posibil. Nu suntem în situația de a schimba foarte mulți jucători, nu avem soluții. Trebuie să facem cel mai bun meci, altceva nu mă interesează.

După un meci, vine imediat altul… este cel mai bun lucru posibil pentru noi. Putem să demonstrăm că suntem o echipă cu valoare. Nu vorbim despre atitudine! Această echipă a avut atitudine tot timpul. E vorba că, în acest moment al sezonului, putem să facem greșeli. Trebuie să avem personalitate„, a spus Devis Mangia, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat despre reacția suporterilor în meciul de Cupă cu Viitorul, când i-a fost cerută demisia, antrenorul italian a răspuns: „Face parte din munca mea de antrenor. Vor fi momente bune, foarte bune, cu aplauze, și momente mai puțin bune. Trebuie să avem personalitate să continuăm. Eu știu ce facem în acest moment, facem tot ce e în puterea noastră. Nu face parte din mentalitatea mea să-mi dau demisia, este exclus„.

🎥 #LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj. Participă Devis Mangia și Renato Kelić.#SustineStiinta#VulcanulDePeOblemenco#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 6 aprilie 2019

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj este programat duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare