Oltenii vor fi dezamăgiți: „Craiova nu are echipă și antrenor de titlu!” 

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este convins că Universitatea Craiova nu are șanse să câștige campionatul dacă Mihai Rotaru nu face achiziții în mercato.

În opinia fostului șef al LPF, FCSB are prima șansă la câștigarea campionatului.

După părerea mea în acest campionat lupta se va da între FCSB și CFR Cluj. Din păcate Craiova nu are șanse la titlu cu actualul antrenor și cu actualul lot. Rotaru trebuie să bage adânc mâna în buzunar și trebuie să aducă cel puțin trei jucători de valoare.

CraiovaFcsb

Știți cu cine are Craiova șanse la titlu, dacă îl are ca antrenor? Eu zic că Rotaru caștigă titlul cu echipa lui dacă îl aduce acolo pe Marius Șumudică. Ăsta este antrenor bun, iar eu îl văd și ca pe un posibil selecționer al României. Pentru Rotaru era bun și Edi Iorănescu, dar el a ales să meargă la CFR. Însă Marius Șumudică este cel mai bun pentru Rotaru și cred că el ar fi putut să aducă titlul în Bănie”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Fostul oficial al LPF o vede pe FCSB principala favorită la câștigarea titlului de campioană la finalul sezonului 2020/2021. Cu un lot echilibrat valoric și cu liniște la nivelul conducerii, roș-albaștrii pot cuceri primul titlu din 2015 încoace.

Nu cred că Gigi va rata și al șaselea campionat la rând. Este deja prea umilitor pentru el. Cred că este campionatul lor. Gigi nu a mai vorbit public și bine a făcut, iar echipa a lucrat în liniște. Gigi și-a dat seama că presiunea pe care o punea public nu aducea nimic bun.

CFR FCSB1

Are acum vreo patru jucători care merg ceas, iar lupta la titlu se va da între FCSB și CFR Cluj. Și Edi Iordănescu este un antrenor care ar putea să câștige titlul cu CFR, dar totuși FCSB are prima șansă”, a mai spus Dragomir, potrivit sursei citate.

Dumitru Dragomir 4

Citește și Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă. Parma a anunțat când ar putea debuta în Serie A