Universitatea Craiova are, din nou, ambiții mari și în acest sezon.

Transferul lui Goran Zakaric, internaționalul bosniac, a fost anunțat, marți, de către site-ul oficial al grupării din Bănie. 

Fotbalistul vine la Craiova din postura de jucător liber. Acesta evoluează în banda dreaptă sau în cea stângă, ca extremă, și a explicat motivul pentru care a ales să joace pentru echipa antrenată de Victor Pițurcă.

”Ca să fiu sincer, am început să iau contact cu Universitatea Craiova de mai mult timp prin prisma agentului meu. Dat fiind faptul că am avut și o situație mai specială cu vechiul meu club am decis că Știința este cea mai bună soluție pentru mine în acest moment. Sunt sigur că am luat cea mai bună decizie venind aici, fiindcă Universitatea Craiova este un club uriaș în România, cu tradiție și palmares.” a explicat Zakaric pentru site-ul oficial al oltenilor.

🗣 Goran Zakarić: „Sunt sigur că am luat cea mai bună decizie venind aici, fiindcă Universitatea Craiova este un club…

Publicată de Universitatea Craiova pe Miercuri, 9 octombrie 2019

1.25 de milioane de euro este cota de piață a lui Zakaric, potrivit transfermarkt.com.

Fotbalistul cu 11 selecții în naționala Bosniei a marcat 7 goluri și a dat 5 pase decisive în sezonul trecut pentru Partizan.

În aceasta ediție de campionat, fotbalistul își dorește să fie titular și să câștige titlul cu oltenii: ”În acest moment, cea mai mare dorință a mea este să joc în primul rând, iar ca obiectiv la nivel de echipă să câștigăm titlul cu numărul 5. Am înțeles foarte bine și scandarea galeriei cu „Craiova vrea campionatul”, așa că dorința suporterilor noștri este primordială. Luptăm pentru ei.

Sper, de asemenea, ca jucând meci de meci să ajung din nou și la echipa națională. Dar pentru asta trebuie să trag tare la echipa de club, să marchez, să ofer pase decisive și așa îmi voi câștiga locul în cadrul lotului național.” a mai spus Zakaric.

Suporterii sunt pe primul loc la Universitatea Craiova, iar noul transfer al oltenilor le-a transmis un mesaj special: ”Suporterilor aș vrea să le transmit doar să fie ei așa cum sunt de obicei. Că o fac foarte bine. Am văzut asta atât pe stadion cât și în filmulețele pe care mi le-au arătat colegii pe YouTube. Hai să fim cei mai buni și în tribune și în teren. Forza Știința!” a fost mesajul fotbalistului.

Partida cu FCSB a fost primul meci pe care Zakaric l-a văzut pe ”Ion Oblemenco”, iar jucătorul a explicat ce impresie i-au lăsat fanii olteni.

”Jocul cu FCSB este primul meci pe care l-am văzut live din stadion și pot spune că suporterii au fost primii care au ieșit în evidență, prin atmosferă și coregrafie. Am fost foarte impresionat de cei 30.000 de suporteri veniți în tribune și sper să avem parte de o astfel de atmosferă la fiecare meci pe teren propriu.

Eu consider că avem o echipă valoroasă, cu jucători tehnici și rapizi care pot face diferența în orice moment. Sper din tot sufletul să prind primul „11” cât mai repede cu putință și să-mi ajut echipa pentru a atinge obiectivele. Mă simt foarte bine în colectivul alb-albastru, mai ales având în vedere că sunt și jucători croați și sârbi în echipă ce mă ajută cu tot ceea ce înseamnă acomodarea. În cantonamentul de la mare stau în cameră cu Baiaram, un puști foarte talentat, serios și muncitor.” a dezvăluit internaționalul bosniac.

Citește și Dorinţa lui Piţurcă se îndeplineşte! Vestea primită de Craiova