RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Oltenii sunt în extaz! Pițurcă a făcut marele anunț: ”Craiova va avea teren la fel ca Ajax sau Atletico”

Universitatea Craiova va avea un gazon nou pe ”Ion Oblemenco”.

Victor Pițurcă a anunțat că formația din Bănie a apelat la o firmă din Olanda, iar oltenii vor avea o suprafață de joc cum au Ajax, Tottenham sau Atletico Madrid.

”Cert e că gazonul e foarte, foarte prost! Ne îngreunează jocul, eu vreau să construiesc o echipă de atac, iar pentru acest lucru avem nevoie de o suprafaţă de joc de calitate, ceea ce acum nu se întâmplă absolut deloc.

Actualul teren e un aliat al adversarelor noastre, indiferent că e o echipă bună sau mai puţin bună. Dovadă ce s-a petrecut şi la meciul cu FCSB, când mingea şutată de Coman i-a sărit dintr-o bucată de pământ lui Pigliacelli şi balonul i-a venit în gât. a declarat Victor Pițurcă pentru Gazeta Sporturilor.

piturca 3

Antrenorul Craiovei anunță că noul teren de joc va costa 300.000 de euro, iar Primăria va suporta cheltuielile: ”Afară, firma se numeşte Grass Master, e din Olanda şi la ei au apelat şi unele dintre marile echipe, care au suprafeţe de joc de calitate, cum ar fi Ajax, Tottenham, City, Atletico Madrid, Bilbao. Deci, Craiova va avea teren ca pe Amsterdam Arena şi Wanda Metropolitano. 

Am vorbit direct cu firma mamă, nu prin intermediari, deci am exclus comisioanele de intermediere, dar trebuie să luăm în calcul şi manopera, preţul va fi de 300.000 de euro.  
Primăria (n.r. va plăti), care are deja banii pregătiţi!” a mai spus Pițurcă.

Vezi și VIDEO | Pițurcă a pus punctul pe ”i”: ”Campionatul este cel mai important, dar nu neglijăm Cupa”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare