RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Oltenii s-au despărțit de încă un jucător! Anunțul OFICIAL făcut de Universitatea Craiova

Clubul Universitatea Craiova a anunțat că astăzi, 23 martie, i-a fost reziliat contractul fundașului portughez Tiago Ferreira (26 ani).

Lusitanul a venit la Craiova în iulie 2017, iar în acest sezon a evoluat în puține meciuri, 12 la număr (984 de minute).

În perioada petrecută în Bănie, Tiago a cucerit un singur trofeu: Cupa României, în sezonul 2017/2018.

600.000 de euro este cota de piață a lui Ferreira, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

”Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul central Tiago Ferreira. Îi mulțumim lui Tiago pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi dorim mult succes în continuare!” au anunțat oltenii.

Vezi și VIDEO | Se reia Liga 1 la începutul lunii iunie? Anunțul ministrului Sportului. “Spectatorii vor mai avea de aşteptat”

💥 Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul central Tiago Ferreira. Îi mulțumim lui Tiago…

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 23 aprilie 2020

Citește și România așteaptă aprobarea FIFA pentru a muta Liga 1 în Turcia! “Media temperaturilor în Antalya este 26 de grade”

Universitatea Craiova i-a mai reziliat contractul croatului Ivan Martic (29 ani) și se va mai despărți și de francezul Claude Dielna (32 de ani).

În urmă cu două zile, fotbaliștii Craiovei au reluat antrenamentele pe gazon, în grupuri de câte trei. Liga 1 ar putea reîncepe în weekend-ul 6-7 iunie, potrivit scenariului prezentat de LPF.

Citește și Oficial | Craiova i-a reziliat contractul unui jucător important din apărare

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare