Oltenii, încurajați înaintea debutului în noul sezon: „Craiova e, în sfârșit, de titlu”

Adrian Popescu (60 de ani), căpitanul alături de care Craiova a cucerit ultimul său titlu, este încrezător că echipa din Oltenia are prima șansă la câștigarea Ligii 1 în acest sezon.

Cu întăriri în compartimentul defensiv, oltenii pot emite pretenții în lupta cu FCSB și CFR Cluj, crede Popescu.

„Când Bergodi a venit la Craiova, în primăvară, eram sceptic. Dar rezultatele obținute îl recomandă drept un antrenor de calitate. A schimbat mult în bine jocul echipei. Nu e neapărat mai spectaculos, dar cu siguranță e mai solid. Iar rezultatele îl recomandă.

E adevărat că finala de titlu cu CFR nu i-a ieșit, dar când totul se decide într-un singur meci ține și de ziua pe care o prinzi, și de cum jucătorii manageriază presiunea mare de pe umeri. S-a văzut că ardelenii au această știință, sunt mai maturi”, a spus Adrian Popescu, potrivit „Gazetei”.

Fotbaliști cu experiență au completat, în această vară, defensiva oltenilor

„Rotaru n-a făcut transferuri spectaculoase, ci utile, exact acolo unde era mai mare nevoie. Marius Constantin și Paul Papp sunt fundași cu experiență și dau mai multă siguranță apărării”, a mai spus Popescu.

Craiova debutează în noul sezon, în această seară, de la ora 18:00, pe terenul formației Sepsi OSK. Meciul va fi condus de la centru de arbitrul Radu Petrescu.

Citește și • Steven Gerrard, cuvinte mari la adresa lui Ianis Hagi: „Cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace”