RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Oltenii au prins aripi! Dragoș Bon: ”Vrem să marcăm goluri şi să o învingem pe Dinamo!”

Dragoș Bon, antrenorul interimar al Craiovei, a oferit prima reacție după victoria din Copou.

Oltenii au câștigat cu 3-0 deplasarea de la Iași. Ivan, Nistor și Cîmpanu au marcat pentru formația din Bănie și au adus prima victorie după șapte meciuri în tabăra alb-albaștrilor.

Tehnicianul este mulțumit de prestația alb-albaștrilor și este cu gândul la derby-ul cu Dinamo de sâmbătă, meci pe care speră să îl câștige la scor.

“Ne-am dorit foarte mult victoria, ştiam că ne aşteaptă un meci dificil, dar băieţii au recepţionat foarte bine ce le-am transmis, ce am pregătit la antrenamente. Şi a fost aşa, ca o descătuşare, o deblocare mentală şi chiar au arătat plăcere, asta le-am cerut în primul rând.

Să arate plăcere în joc, să joace un fotbal cu zâmbetul pe buze pentru că aveau nevoie, erau foarte apăsaţi înaintea acestei partide şi aveau nevoie să se bucure de fotbal.

ivan

Ne bucurăm că a venit această victorie şi că a venit într-o asemenea manieră. Aveam mare nevoie de aceste puncte şi de acest joc concretizat pe tabela de marcaj.

Ne aşteaptă o partidă aparte pentru că indiferent de clasament, de situaţii, între Craiova şi Dinamo e o rivalitate foarte mare, cum se ştie.

O să pregătim cât mai bine jocul, sperăm să ne recuperăm cât mai repede pentru că e foarte important în această perioadă când joci din 3 în 3 zile. Sper să fim 100% la jocul cu Dinamo, să facem un joc bun şi să marcăm goluri şi să învingem.” a declarat Dragoș Bon.

dragos bon

Vezi și VIDEO | Poli Iași, făcută K.O. la ea acasă! Oltenii s-au dezlănțuit în Copou

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare