Oltenii au câștigat meciul cu Astra, dar sunt cu gândul la returul din Cupa Românei: ”O să fie pe viață și pe moarte”

Cornel Papură a debutat cu dreptul pe banca tehnică a Craiovei, iar Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 la Giurgiu.

Oltenii au învins-o cu 1-0 pe Astra, iar formația din Bănie a obținut a treia victorie în play-off-ul Ligii 1. În minutul 68, Mihăilă a adus succesul Craiovei cu o superbă lovitură de cap.

Chiar dacă au câștigat, oltenii sunt cu gândul la returul semifinalelor Cupei României. În tur, ”Leii” din Bănie au pierdut cu 1-2 împotriva celor de la Viitorul.

”Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit. De când am început să joc voiam acest gol. Nu ne așteptam la despărțirea de domnul Mangia. Eu îl știu foarte bine pe noul antrenor pentru că am lucrat la echipa secundă. Are încredere foarte mare în mine. 

Meciul cu Viitorul o să fie foarte greu. Trebuie să marcăm 2 goluri.” a declarat Mihăilă pentru DigiSport.

”Sunt fericit că am spart gheața câștigat după mult timp. Am fost debusolați după plecarea lui Mister Mangia, dar așa este în fotbal. Noi trebuie să jucăm în continuare foarte bine.

Am marcat un gol, chiar dacă trebuia să fie două. Fortes a ales să bată el pentru că e atacant și are nevoie de reușite. Data viitoare cu siguranță o să bat eu.

Meciul de Cupă este pe viață și pe moarte. Suntem obligați să marcăm două goluri. Sperăm să ne calificăm.” a explicat căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, pentru sursa citată.

Vezi și VIDEO | Papură, debut cu dreptul la Craiova! Victorie mare la Giurgiu

Spynews.ro