Olimpiu Moruţan, ofertă uluitoare de transfer! Gigi Becali: ,,Am avut 10, dar le-am zis că nu-l dau nici cu 15 milioane de euro”

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, iar prestaţiile sale nu au trecut neobservate de cluburile din afară.

Deşi nu a impresionat pe foartă multă lume din fotbalul românesc la EURO U21, Moruţan este în continuare în vizorul echipelor din campionatele puternice.

profimedia 0601755291 scaled
Sursa foto- Photo by Gerrit van Keulen/Orange Pictures, Profimedia Images

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvăluit cum a refuzat o ofertă de 10 milioane pentru omul din atacul echipei sale. Acesta spune că oferta a venit din partea unei echipe din Europa.

,,Pe Moruțan am avut o ofertă de 10 milioane de euro! Primeam toți banii o dată. Eu am zis că nu-l dau nici cu 15 milioane, ca să nu mă mai bâzâie. Am avut ofertă: «Vrei 10 milioane banii jos?». Am zis «Nu vreau nici 15!». Am spus asta ca să nu mai existe negocieri sau discuții.

Gigi Becali

Moruțan poate va costa 5 sau 3 milioane. Dar poate face și 30. Eu așa vreau. Poate sunt nebun. Alții știu mai bine, iar eu exagerez. Dacă demonstrez de o mie de ori, lumea tot nu crede.

Oferta am primit-o acum 5 zile, nu e cea din iarnă. E un club din Europa. Nu pot să divulg echipa, nu e frumos. Oamenii au zis ca poate vor reveni și m-au rugat să fie secret. Am zis că nu e nicio problemă.”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

morutan

Olimpiu Moruţan ar fi monitorizat în acest moment de echipe precum Bayer Leverkusen, Hoffenheim, Inter, FC Porto, dar şi Galatasaray Istanbul. O echipă din Bundesliga ar fi doar un pas intermediar în cariera lui Olimpiu Moruţan, visul lui fiind să prindă un contract la FC Barcelona.

,,Sperăm că următorul pas va fi într-unul din TOP 5 campionate, iar aici se numără şi Bundesliga, bineînţeles. Părinţii lui Moruţan locuiesc în Germania de 10 ani.”, a declarat Florin Vulturar, agentul lui Moruţan, pentru Sky Germania.

FCSB gAZ mETAN MOrutan

În iarnă, Becali a anunţat că a refuzat o ofertă de 10.000.000 de euro pentru Moruţan de la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

6 goluri şi 12 asisturi a reuşit Olimpiu Moruţan pentru FCSB în acest sezon, în toate cele 26 de meciuri jucate.

2.000.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului de 21 de ani, potrivit transfermarkt.com.

OlimpiuMorutan

Citeşte şi Olimpiu Moruţan e pe val la FCSB, după ultimele meciuri: ,,E un pui de lider! A crescut în atitudine şi randament”