RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Darius Olaru anunţă unde vrea să plece de la FCSB: ,,Îmi place mult acolo”

Darius Olaru este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în acest sezon, iar evoluţiile l-au făcut să fie un om de bază şi în naţionala de U21.

Convocat pentru turneul care va avea loc la Budapesta, Darius Olaru a vorbit despre campionatul în care ar vrea să evolueze în eventualitatea unei plecări de la FCSB.

olaru fcsb

Acesta mai dezvăluie că secretul formei sale din acest sezon îl reprezint exerciţiul, antrenamentului. Olaru mai spune că Adrian Mutu este un antrenor diferit faţă de Mirel Rădoi.

,,Nu știu dacă mi s-ar potrivit atât de bine campionatul Angliei, dar nu aș spune niciodată nu unui eventual transfer acolo, dar îmi place mai mult Spania.

Încerc să mă antrenez cât pot de bine zi de zi, ăsta e secretul formei bune. Având în vedere că am și marcat, pot spune că traversez cea mai bună formă. Îmi ajut mai mult echipa.

olaru

Moralul este ridicat după victoria cu CFR Cluj, contează la omogenitate că suntem șase jucători de la FCSB. Cred că ne vom ajuta mult mai mult prin sfaturi ceilalți colegi.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare