Darius Olaru abia așteaptă să joace pentru FCSB!

Vedeta Mediașului se aștepta să ajungă în cele din urmă la vicecampioana României și vrea să facă totul pentru a fi la înălțime.

„Sunt fericit că am ajuns la acest club, nu mai vorbesc despre alte oferte. E un vis împlinit și o treaptă uriașă pe care am urcat-o. Domnul Iordănescu a crezut mult în mine și mi-a zis că voi ajunge departe. Sunt bărbat călit, care știe că numai prin muncă și discplină se poate face performanță. Asta fac acum, fotbal, fotbal și iar fotbal. Am o viață echilibrată, fără excese”, a spus Olaru, conform Fanatik.

„Vreau să fac performanță la cel mai înalt nivel. Dacă ăsta e drumul meu, domnul Gigi Becali nu are de ce să mă critice. Cu siguranță, dumnealui apreciază jucătorii care au o viață extrasportivă exemplară. Îmi doresc să câștigăm toate trofeele puse în joc sezonul următor și să ajung unul dintre fotbaliștii emblematici ai echipei, să îi fac fericiți pe suporteri”, a mai afirmat Olaru.

În vârstă de 21 de ani, Olaru a înscris 3 goluri și are 5 assist-uri la Mediaș în acest sezon al Ligii 1. Fotbalistul a bifat 31 de partide.