Oficialul care îi linişteşte pe fanii lui Juventus: “Ronaldo mai rămâne câţiva ani!”

Fanii lui Juventus au avut emoţii după zvonurile conform cărora Cristiano Ronaldo se gândeşte la o revenire la Real Madrid. Preşedintele primului club din cariera portughezului îi linişteşte pe italieni.

Cristiano Ronaldo s-a izolat la el acasă pe perioada întreruperii campionatului din Italia. Portughezul a fost văzut zilele trecute la un antrenament individual pe stadionul celor de la Nacional Madeira, primul club la care a fost legitimat.

Rui Alves, preşedintele clubului din Madeira, a povestit felul în care a simţit intenţiile lui Ronaldo.

“Părea foarte fericit la Juventus. Cred şi sper că va mai rămâne câţiva ani acolo. Vreau să câştige titlul, Champions League şi Balonul de Aur cu Juventus. L-am văzut super motivat şi determinat. Aerul de Madeira i-a dat şi mai multă energie pozitivă. Ne-a sunat şi i-am oferit cu plăcere stadionul. Cris a fost băiatul nostru şi este un exemplu pentru academia clubului. Este super profesionist şi are calităţi umane remarcabile. ESte mândria noastră, a tuturor. Cel mai bun jucător din istorie s-a născut pe mica noastră insulă” – a spus oficialul clubului din Madeira pentru Tuttosport.

Cristiano Ronaldo este sub contract cu Juventus până în 2022. Campioana Italiei a plătit 100 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Real Madrid.