Oficialii Viitorului au reacționat după ce au aflat că formația din Constanța nu o va mai întâlni pe Antwerp în Europa League!

Astăzi, 17 iulie, Tribunalul belgian de arbitraj pentru sport a anunțat că Mechelen, echipă implicată într-o partidă trucată, nu va juca în cupele europene. Astfel, în urma acestei decizii, belgienii vor anunța UEFA, iar Viitorul poate juca în Europa League cu Gent.

Cristian Bivolaru, directorul general al formației din Constanța, a explicat că formația lui Gică Hagi a fost anunțată de la tragerea la sorți că adversarul se poate schimba. Oficialul Viitorului a precizat că echipa se află în criză de timp și așteaptă decizia oficială UEFA.

„Nu am primit nimic de la UEFA. Sistemul e foarte complicat în Belgia. Am fost înştiinţaţi de la tragerea la sorţi că s-ar putea schimba adversarul. Suntem în criză de timp, speram să aflăm mult mai din vreme. Mai e o săptămână şi se joacă meciul. Aşteptăm reacţia UEFA” a declarat Cristian Bivolaru pentru ProSport.

Citește și Răsturnare de situație! Viitorul poate avea o altă adversară în Europa League. Belgienii au luat decizia finală