Dinamo a învins-o pe Sepsi (1-0), însă Janos Bokor, directorul sportiv al formației din Sfântu Gheorghe, este nemulțumit de comportamentul suporterilor din Ștefan cel Mare.

Fanii lui Dinamo au fost protagoniştii unor scandări xenofobe la meciul cu Sepsi. Înainte de startul partidei, suporterii formației din Ștefan cel Mare au afişat un banner provocator: ”Fără autonomie în Ţinuturile Româneşti”.

FOTO: Gazeta Sporturilor

Directorul sportiv al celor de la Sepsi s-a arătat nemulțumit de galeria dinamovistă. Acesta este de părere că astfel de incidente se pot opri prin acordarea unor amenzi și chiar prin excluderea din campionat.

”Simplu! Dacă-i arde lui Dinamo o amendă de 50.000, apoi 100.000, iar a treia oară să-i dea afară din Liga 1, atunci nu vor mai aduce cu ei suporteri care să facă astfel de lucruri. a declarat Janos Bokor pentru Gazeta Sporturilor.

Oficialul formației din Sfântu Gheorghe a mai povestit și un episod petrecut înaintea meciului din Liga 1. Acesta a fost înștiințat că mai mulți suporteri vor veni la partidă și i-a cerut patronului să nu le permită să intre. Eu niciodată nu vorbesc la şedinţa tehnică înaintea meciului. De data asta i-am rugat, pentru că nu suntem surzi, să nu îşi mai bată joc de noi cu scandarea «Afară cu ungurii din ţară ». Să punem capăt xenofobiei! Şi ce s-a întâmplat? Ne sună înainte de meci un domn colonel să lăsăm încă 70 de suporteri ai lui Dinamo să intre în tribune. Pentru că ei nu pot să-i ţină, că fac scandal. I-am zis patronului să nu fie de bună credinţă, dar nu m-a ascultat. I-am rugat pe domnii Huzu şi Coza să plece puţin urechea către galeria lui Dinamo. S-a întâmplat o dată, de două ori, a treia oară m-am ridicat de pe bancă… Îmi pare rău că n-am pus acolo un aparat care să înregistreze şi să trimit direct către Elveţia. E prea de tot! Numai cu Dinamo se întâmplă! Plus că a venit o ramură a lui U Cluj. Îmi pare rău că l-am lăsat pe Ursu împrumut la ei.” a mai spus Janos Bokor pentru sursa citată.