RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Oficialii lui Rangers au rupt tăcerea! Ce spun scoțienii despre prețul plătit pentru Ianis Hagi

Oficialii lui Rangers au vorbit despre prețul plătit pentru Ianis Hagi (21 ani).

Internaționalul român a fost transferat de formația de pe ”Ibrox” de la Genk, după ce a jucat sub formă de împrumut la echipa din Scoția, din luna ianuarie.

Fiul ”Regelui” a ajuns la Rangers pentru aproximativ 3.4 milioane de euro, sumă care va fi plătită de scoțieni în mai multe tranșe.

Întrebat despre transferul lui Hagi jr, Ross Wilson, directorul sportiv al formației pregătite de Steven Gerrard, a dezvăluit că belgienii au fost de acord cu o nouă înțelegere față de ceea ce au stabilit în ianuarie.

Motivul principal al acestei decizii este pandemia de COVID-19, care a afectat economia fotbalului mondial.

Cu siguranță, lumea s-a schimbat enorm între ianuarie și finalul sezonului. Trebuie să le fim recunoscători celor de la Genk deoarece au fost destul de fericiți să se așeze la masa negocierilor și am avut o discuție despre felul în care putem face această afacere într-o manieră diferită decât cea stabilită în ianuarie.

A fost flexibil, dar pentru tânărul Ianis a fost ceva ce și-a dorit cu adevărat să facă și asta a ajutat, iar cei de la Genk erau conștienți că Ianis vrea să devină jucătorul lui Rangers. Steven Gerrard și-a dorit cu adevărat să-l aibă aici, așa că am reușit să rezolvăm totul.” a declarat Wilson pentru Daily Record.

3 goluri și 2 pase decisive în 12 meciuri, acesta este bilanțul lui Ianis Hagi în tricoul lui Rangers.

4.5 milioane de euro este cota de piață a internaționalului român, potrivit transfermarkt.com.

ianis hagi rangers

Citește și Rangers se confruntă cu grave probleme financiare! ”Nu are rezerve de bani cash!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare