Oficialii lui Poli Iași au decis! Ce se va întâmpla cu postul lui Flavius Stoican

Adrian Ambrosie, președintele executiv al celor de la Poli Iași, a vorbit despre situația lui Flavius Stoican.

Poli Iași nu a mai câștigat de la începutul lunii aprilie, însă Adrian Ambrosie a explicat că Flavius Stoican va rămâne pe banca echipei până la sfârșitul sezonului.

Oficialul formației moldovene a dezvăluit că echipa din Copou se va despărți de Stoican în momentul în care tehnicianul va admite că nu mai poate redresa clubul.

”În momentul de faţă Flavius Stoican este antrenorul echipei, dânsul a fost reconfirmat recent în funcţie de către Comitetul Director până la sfârşitul sezonului. Dar un antrenor este ţinut în funcţie de rezultate. Este cunoscută acea vorbă că un antrenor stă în permanenţă cu valiza la uşă. Flavius Stoican este un antrenor ca toţi ceilalţi. Cât timp va avea rezultate, va continua la această echipă. Evident, dacă şi dânsul va dori. Noi ne dorim acest lucru. Dacă nu sunt rezultate şi el consideră că nu se mai poate, ne-am strâns bărbăteşte mâna şi fiecare îşi vede de drumul lui.

Flavius este un om de cuvânt. Înţelegerea noastră a fost că atunci când el consideră că nu mai poate redresa echipa, ne strângem mâinile şi ne despărţim. Nu trebuie să se ajungă la demisii sau la demiteri. Se poate ajunge la o întrerupere a angajamentului de comun acord şi să ne despărţim în relaţii civilizate. Dar deocamdată nu este cazul. Cel puţin nu din partea noastră. Avem încredere că poate redresa echipa.” a declarat Adrian Ambrosie în emisiunea ”Repriza a 3-a”, la Radio HIT Iaşi.

Pe locul 10 se află Poli Iași în play-out. Moldovenii au 4 puncte avans față de locul de baraj, ocupat de Dunărea Călărași. 

Vezi și GALERIE FOTO | Stadionul din Arad, distrus după derby-ul vestului dintre UTA și Poli Timișoara! Cum arată Arena „Motorul”

Spynews.ro