Curtea de Apel București a decis că CSA Steaua a fost decăzută din dreptul de a folosi mărcile Steaua. Clubul Armatei are drept la recurs. 

Magistrații au decis astăzi că CSA Steaua a fost decăzută din dreptul de a mai folosi mărcile: ”Steaua București”, ”CS Steaua 1947-1967”, ”Steaua” și ”A”, pentru toate produsele și serviicile pentru care ele sunt înregistrate. (Citește aici mai multe detalii)

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a comentat decizia Curții de Apel. Oficialul clubului din Capitală a explicat că este un prim pas pentru rezolvarea ”războiului” dintre CSA Steaua și FCSB.

”Da, era deja o aberație cu acel proces în care se cereau 37 de milioane de euro despăgubiri pentru siglă și mai știu eu pentru ce alte prejudicii. Mi se pare ok decizia Curții de Apel. Adică, este un prim pas în care cred eu că lucrurile se vor pune la punct.

Cred că va mai dura un an și jumătate, poate chiar doi, dar cred că până la urmă și dreptatea asta trebuie să fie odată restabilită. Da, mă simt mai bine.” a declarat Helmuth Duckadam pentru DigiSport.