Oficialii clujeni explică de ce n-au înregistrat contractul lui Bălgrădean la LPF

balgradean-fcsb

CFR Cluj l-a transferat pe ascuns, în această iarnă, pe Cristi Bălgrădean, într-o perioadă în care acesta era titularul din poarta FCSB, motiv care l-a atras într-un scandal imens pe portar și i-a adus excluderea din echipă.

Plecat cu scandal de la FCSB, Bălgrădean nu a fost înregistrat la LPF nici de campioana CFR Cluj, care în ultima perioadă a intensificat negocierile cu Arlauskis, pe care încearcă să-l convingă să semneze prelungirea contractului.

Bogdan Mara dă asigurări că această întâmplare nu are legătură cu faptul că ardelenii sunt la un pas să ajungă la o înțelegere cu Arlauskis și spune că contractul lui Bălgrădean va fi înregistrat după ce starea de urgență se va încheia.

„Bălgrădean e jucătorul nostru, este doar o mică problemă că nu a fost înregistrat, dar se rezolvă! N-a fost înregistrat contractul pentru că a fost această perioadă nu s-a mai lucrat.

El a semnat contractul, nu e supărat, s-a discutat cu el. Nu ştiu nimic dacă i s-au dat banii. A fost o perioadă moartă şi de acum punem lucrurile la punct”, a spus Bogdan Mara, pentru Digi Sport.

bogdan mara

Citește și • Un triplu campion cu FCSB, călcat în picioare de Gigi Becali: „Nu auzise nimeni de el”