Conducerea Astrei a reacționat după ce Gigi Becali a declarat că vrea să îl transfere pe Budescu înapoi la FCSB.

”Budi” a evoluat pentru formația roș-albastră în sezonul 2017/2018, ediție de campionat în care a marcat 9 goluri în 27 de apariții.

Budescu s-a întors la Astra în acest sezon, iar prestațiile lui l-au făcut pe Contra să îl cheme la echipa națională pentru ”dubla” cu Suedia și Spania.

Mijlocașul a marcat în actualul sezon 6 goluri în 9 meciuri pentru giurgiuveni, iar Becali este cu ochii pe acesta. Patronul FCSB şi-ar dori să îl aducă pe ”Sărmăluță” înapoi la echipa sa. (Citește AICI mai multe detalii)

Astfel, după declarațiile lui Becali, conducerea Astrei a reacționat. Dani Coman, președintele clubului din Giurgiu, susține că nu se pune problema unui transfer la FCSB pentru Budescu.

”Orice jucător este de vânzare, dar mă așteptam sincer să apară înaintea meciului cu FCSB că vor să-l transfere pe Valentin Gheorghe, pe Gabi Tamaș, nu pe Budescu. Nu cred că se pune problema ca Budescu să ajungă la FCSB. Dacă voia FCSB, ajungea înainte să vină la Astra.

Întotdeauna s-a simțit bine la Astra. Cât despre interesul FCSB-ului înaintea meciului direct, sunt practici vechi pe care le-am mai trăit. Nu am avut nicio discuție cu Budescu despre un eventual transfer. Nu se pune problema să plece și mai ales la FCSB” a declarat Dani Coman.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, potrivit transfermarkt.com.

Citește și Becali, sfat de aur pentru Contra: ”Eu v-am dat 5, nu pot să fac echipa națională”