OFICIAL | Vântul schimbării continuă să bată la Dinamo! Cine este noul director de marketing

Vântul schimbării continuă să bată în Ștefan cel Mare!

După ce au efectuat numeroase transferuri, ”câinii” fac revoluție și pe plan administrativ.

Dinamo a anunțat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că Radu Birlică (49 ani) este noul director de marketing al clubului. Acesta revine la formația bucureșteană după 6 ani.

”OFICIAL. Radu Birlică, noul director de marketing al clubului Dinamo București
București, 9 octombrie 2020. Începând de astăzi, Radu Birlică (49 de ani) este noul director de marketing al clubului Dinamo București, a anunțat președintele executiv Dorin Șerdean prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.
Ultima oară la ACS Poli Timișoara, Radu Birlică a mai activitat la Dinamo București în perioada martie 2013-iunie 2014, când a fost director de vânzări în cadrul clubului nostru.
Specializat în marketing și advertising, precum și în dezvoltarea relațiilor cu partenerii de imagine ai cluburilor, Radu Birlică este un nume cunoscut în fotbalul intern.
Și-a început cariera la Concordia Chiajna, a continuat la Dinamo București, Universitatea Cluj și Ceahlăul Piatra Neamț, iar în ultimii cinci ani a activat la ACS Poli Timișoara, unde a fost director de marketing, vicepreședinte, președinte și administrator special în cadrul clubului bănățean.
Bine ai revenit la Dinamo București, Radu Birlică!” au anunțat dinamoviștii.

OFICIAL. Radu Birlică, noul director de marketing al clubului Dinamo BucureștiBucurești, 9 octombrie 2020. Începând de…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 9 octombrie 2020

Citește și Prunea pune tunurile pe Burleanu: ”Ne-a mințit! Trebuie să plece, să-și dea demisia!”