OFICIAL | Steliano Filip, prezentat oficial la Dinamo! Va purta tricoul cu numărul 7

Steliano Filip a fost prezentat oficial la Dinamo.

Fundașul în vârstă de 26 de ani a revenit în Ștefan cel Mare, după despărțirea din anul 2018. Acesta va purta tricoul cu numărul 7, purtat ultima oară de Juan Camara.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Steliano Filip, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
”Steliano Filip la Dinamo București
București, 23 ianuarie 2021. Steliano Filip a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la 30 iunie 2023 și este noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.
Ultima oară la Larissa, în prima ligă a campionatului din Grecia, Steliano Filip revine după 3 ani la Dinamo București, clubul la care a terminat junioratul și a cunoscut performanța pe plan intern, cucerind două trofee în tricoul alb-roșu, Supercupa României (2012) și Cupa Ligii (2017).
steliano filip 1
15 meciuri are Steliano Filip pentru Larissa în acest sezon competițional, toate în campionatul Greciei. A jucat patru etape, integralist, în această lună.
153 de partide, 6 goluri și 10 pase decisive a adunat Steliano Filip la Dinamo în toate competițiile, Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii și Europa League.
27 de ani va împlini Steliano Filip peste câteva luni, pe 15 mai.
7 este numărul echipelor din cariera lui Steliano Filip: Banatul Timișoara, FC Baia Mare, Dinamo București, Hajduk Split (Croația), Dunărea Călărași, Viitorul Constanța și Larissa (Grecia).
7 selecții are Steliano Filip pentru prima reprezentativă a României, debut pe 17 noiembrie 2015, Italia vs România 2-2.
A jucat în carieră pentru loturile naționale U17, U19 și U21.
7 este numărul oficial de joc al lui Steliano Filip la Dinamo București.” au anunțat dinamoviștii.

Citește și O nouă lovitură pentru Dinamo! Banca închide conturile societății lui Pablo Cortacero