Costel Enache și-a găsit o nouă echipă după despărțirea de Astra Giurgiu!

Tehnicianul român va antrena tot în Liga 1, la FC Hermannstadt. Formația din Sibiu s-a salvat de la retrogradare după barajul cu Universitatea Cluj, iar Vasile Miriuță, a plecat la echipa maghiară Kisvarda.

Astfel, oficialii formației din Sibiu își pun speranțele în Costel Enache pentru următorul sezon. Tehnicianul a antrenat-o pe Astra și a ajuns cu formația din Giurgiu până în finala Cupei României.

”Costel Enache este noul antrenor al echipei noastre!

FC Hermannstadt va fi pregătită în sezonul viitor de Costel Enache, un antrenor în vârstă de 46 de ani. Tehnicianul a semnat cu echipa noastra un contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Născut la Piatra Neamț, Enache a jucat mai bine de un deceniu la echipa locală Ceahlăul. A mai îmbrăcat tricourile formațiilor Progresul București și UTA. 
În 2011 s-a apucat de antrenorat, pregătind-o vreme de două sezoane pe Ceahlăul. A trecut apoi la CSMS Iași, iar între 2015 și 2017 a fost selecționerul naționalei U19 a României. Până să ajungă la FC Hermannstadt, Costel Enache a mai activat la FC Botoșani și Astra Giurgiu, pe ultima calificând-o în play-off-ul sezonului precedent al Ligii 1.”
a anunțat Hermannstadt pe Facebook.