OFICIAL | Maurizio Sarri este noul antrenor al echipei Chelsea Londra

Chelsea Londra a anunțat că italianul Maurizio Sarri este noul antrenor al echipei, după demiterea lui Antonio Conte. Sarri a pregătit Napoli între 2015 și 2018, dar n-a reușit să câștige niciun trofeu.

Maurizio Sarri (59 de ani) a semnat un contract pe trei ani cu gruparea de pe Stamford Bridge.

Sunt foarte fericit să vin la Chelsea, în Premier League. Este o nouă perioadă captivantă din cariera mea. Abia aștept să încep munca aici, mă voi întâlni luni cu jucătorii, înaintea plecării în Australia. Sper că vom oferi un fotbal spectaculos pentru fanii noștri și vom concura pentru trofee până la finalul sezonului, este ceea ce merită acest club“, a declarat Sarri, pentru site-ul oficial al clubului londonez.

Sarri Chelsea

Marina Granovskaia, directorul general al clubului Chelsea Londra, și-a manifestat încrederea că numirea lui Maurizio Sarri va aduce fotbalul spectacol pe Stamford Bridge.

Suntem încântați să-l întâmpinăm pe Maurizio și abia așteptăm să-și implementeze filozofia despre fotbal la Chelsea. Sub conducerea lui Maurizio, Napoli a arătat un joc foarte atractiv, a impresionat prin abordarea ofensivă și prin dinamism, iar metodele de lucru au influențat progresul jucătorilor. Are multă experiență în Serie A și în Liga Campionilor“, a spus Granovskaia.

În sezonul trecut din Premier League, Chelsea Londra s-a clasat pe locul 5.