OFICIAL | Cine este noul antrenor al lui Ionuț Radu la Genoa

genoa-ionut-radu

UPDATE 23:00 Thiago Motta este noul antrenor de la Genoa! Fostul mijlocaș a condus antrenamentul de astăzi și va fi prezentat oficial miercuri.

Motta (37 de ani) a jucat pentru Genoa în sezonul 2008-2009.

“Are idei clare şi abilităţi foarte bune de antrenor. Sunt sigur că va surprinde pe toată lumea. Are acelaşi curaj ca atunci când era jucător. Cunoaşte Genoa foarte bine şi a văzut toate meciurile. Ştie ce trebuie să facă pentru a revitaliza această echipă”, a spus Enrico Preziosi, președintele clubului Genoa.


Aurelio Andreazzoli nu mai este antrenor la Genoa, echipa portarului Ionuț Radu. Presa italiană scrie că foștii mijlocași Thiago Motta și Gennaro Gattuso au fost ofertați de către conducerea clubului genovez.

Andreazzoli se afla la conducerea echipei din luna iunie. Duminica trecută, Genoa a pierdut la Parma cu 5-1.

Genoa a încheiat relațiile contractuale cu antrenorul Aurelio Andreazzoli. În orele următoare, va fi anunţată componenţa noului staff tehnic și va fi organizată o conferință de presă”, se arată într-un comunicat.

Potrivit site-ului tuttomercatoweb.com, prima variantă luată în calcul de conducerea clubului Genoa a fost Gennaro Gattuso. Fostul antrenor de la AC Milan a refuzat propunerea președintelui Enrico Preziosi.

Thiago Motta (37 de ani) este la un pas să semneze o înțelegere cu Genoa. Fostul mijlocaș italian de origine braziliană s-a retras din activitate în 2018 şi a antrenat doar echipa U19 de la Paris Saint-Germain.

Genoa ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 5 puncte. ‘Grifonii’ au primit 20 de goluri și au cea mai slabă apărare din Serie A.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Se anunță spectacol la meciul de retragere al lui Mutu! Două nume mari și-au anunțat participarea

Spynews.ro