Dinamo continuă să se întărească. Formația din Ștefan cel Mare a transferat încă un jucător. Este vorba despre un portar cu nume mare în fotbalul european.

Mircea Rednic l-a adus la Dinamo pe Parfait Mandanda!

Potrivit Gazetei Sporturilor, portarul francez a ajuns sub formă de împrumut de la Charleroi şi va primi 4.000 de euro pe lună în primele şase luni la Dinamo. Clubul din Ştefan cel Mare va avea opţiunea de a prelungi înţelegerea pentru încă doi ani.

Mandanda este evaluat la 400.000 de euro pe transfermarkt.com.

”Născut în Franța, la Nevers, Parfait Mandanda și-a început cariera juniorii clubului Caen și a mai apărat la Bordeaux și Beauvais (Franța), Altay Izmir (Turcia) și, din 2011 până la finalul anului trecut, pentru Charleroi (Belgia). 
Noul portar dinamovist s-a alăturat lotului în cantonamentul de la Săftica pentru programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Mircea Rednic înaintea deplasării la Călărași, pentru partida cu Dunărea, din Liga 1 Betano (etapa 25).

100 de meciuri a apărat Parfait Mandanda pentru Charleroi în ultimele opt sezoane competiționale, 88 în campionat și 12 în Cupa Belgiei.

7 selecții are Parfait Mandanda pentru prima reprezentativă a statului Congo. În 2007 a apărat un meci și pentru echipa națională sub 21 de ani a Franței.

35 este numărul oficial de joc al portarului dinamovist.” se arată în comunicatul oficial al celor de la Dinamo.

OFICIAL. Parfait MANDANDA la DinamoFC Dinamo București și Royal Charleroi Sporting Club au ajuns la un acord pentru…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Sâmbătă, 23 februarie 2019