OFICIAL | FCSB a anunțat oficial despărțirea de un jucător! Despre cine este vorba

FCSB a anunțat transferul lui Adrian Petre în Italia!

Adrian Petre (22 de ani) a plecat de la FCSB, iar clubul a făcut anunțul în aceste momente! Fotbalistul care plecat de la FCSB după doar un an petrecut la formația roș-albastră, a fost împrumutat la formația din Serie B, Cosenza Calcio!

Tânărul fotbalist român a fost primit ca un adevărat salvator pentru formația italiană, iar mesajul celor de la Cosenza de pe site-ul oficial al clubului spune totul.

Adi Petre Romania

”Vine din patria lui Gheorghe Hagi și a altui Adrian, Mutu, și are dinamită în șut. Ar putea fi o completare în ofensiva noastră, poate o ….Petrestojka!”, a fost mesajul celor de la Cosenza pe site-ul clubului.

Adrian Petre urmează ca mâine să fie prezentat oficial de noua echipă, pe stadionul Gigi Marulla. Cosenza ocupă în acest moment locul 9 în Serie B, cu 2 puncte obținute după tot atâtea partide disputate.

800.000 de euro este cota de transfer a lui Adrian Petre, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com, fotbalist care are și 5 goluri la naționala de tineret a României, în 15 partide jucate.

Tot contra sumei de 800.000 de euro, Adrian Petre a fost cumpărat de FCSB de la formația daneză, Esbjerg fB, la începutul acestui an. Cota tânărului internațional a fost într-o continuă scădere de când a ajuns la FCSB, iar din ultimele informații apărute, se pare că Italienii vor plăti 50.000 de euro pentru împrumutul atacantului până la finalul sezonului.

Citește și Un fost fundaș al Stelei a dat pronosticul înainte de derby: “O să fie egalitate.”