RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

OFICIAL | FC Botoşani şi-a luat atacant de Mondiale!

Aflată pe locul secund în play-out-ul Ligii I, FC Botoşani s-a întărit pentru ultima parte a sezonului cu un internaţional saudit. Atacantul Naif Hazazi, 29 de ani, a semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire.

Anunţul a fost făcut luni, pe site-ul oficial al echipei FC Botoşani. Hazazi a sosit în Moldova liber de contract şi a fost îndrumat către FC Botoşani după ce negocierile cu un alt club au picat. Ultima echipă pentru care a evoluat este Al Taawon, unde joacă acum ex-stelistul Adi Popa.

Fotbalistul are 42 de partide în echipa naţională a Arabiei Saudite, pentru care a marcat de zece ori.
Introdus la pauză în amicalul cu Bucovina Rădăuţi, Naif Hazazi a surprins în mod plăcut: a marcat golul de 4-0, în minutul 90, şi a dat pasa decisivă la reuşita lui Citoșcă.

„E un jucător pe care l-am urmărit. În testul cu Bucovina Rădăuţi mi-a plăcut cum s-a mişcat. Are clar viziune în joc, are atitudine, are calităţi. Sper ca să ne ajutăm reciproc în îndeplinirea obiectivelor. El a semnat până în vară cu posibilitate de prelungire. El s-a alăturat lotului în urmă cu două săptămâni şi sper să se acomodeze cât mai repede.

A ales să vină la Botoşani cu gândul la Mondial. Dacă o să se impună şi o să joace la noi, cu siguranţă va reuşi să prindă lotul naţionalei Arabiei Saudite. Sperăm ca în cel mai scurt timp să definitivăm toate documentele şi el să aibă drept de joc pentru a debuta, cât mai repede într-un meci oficial”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Atacantul va da totul să prindă naţionala Arabiei Saudite, calificată la Mondialul din Rusia, iar pentru asta trebuie să se impună la Botoșani.

Naif Ahmad Hazazi s-a născut pe 27 iulie 1988, la Jeddah, în Arabia Saudită.A jucat la Al-Ittihad (2006-2013), Al-Shabab (2013-2015), Al-Nassr (2015-2017) şi Al-Taawoun (2017-2018). Este cotat la 550.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Foto: fcbotosani.ro

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare