Dinamo a oficializat despărțirea de mijlocașul Diogo Salomao (30 ani)!

Formația din Ștefan cel Mare a anunțat pe site-ul oficial încheierea raporturilor contractuale cu mijlocașul portughez. Fotbalistul este cotat de transfermarkt.com la 900.000 de euro. Acesta a ajuns la clubul din Capitală în anul 2017 de la formația spaniolă Mallorca.

OFICIAL. Mulțumim, Diogo Salomao

Clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește lui Diogo Salomao pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu și îî transmite mult succes în carieră! 

55 de meciuri a adunat Salomao pentru Dinamo în Liga 1 Betano, 35 în sezonul trecut și 20 în această ediție de campionat. A mai jucat 5 partide în Cupa României și două în Europa League, împotriva spaniolilor de la Athletic Bilbao.

15 goluri a marcat Salomao în tricoul alb-roșu, toate în campionat, 9 în sezonul competițional 2017-2018 și 6 în acest campionat. se arată pe pagina de facebook a formației din Ștefan cel Mare.

OFICIAL. Mulțumim, Diogo Salomao!FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului,…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Sâmbătă, 2 februarie 2019

Mircea Rednic a dezvăluit următoarea destinație a portughezului!

Antrenorul formației din Ștefan cel Mare a dezvăluit la conferința de presă a meciului cu Poli Iași că Diogo Salomao va ajunge în Arabia Saubită la Al Hazm (locul 13 în primul eșalon), echipa lui Daniel Isăilă.

„Salomao, probabil că o să plece chiar azi în Arabia Saudită, la echipa lui Isăilă. Isăilă îl cunoaşte pe jucător şi îl vrea acolo. Al Hazm, parcă, se numeşte.” a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

FOTO: FCDINAMO.ro