OFICIAL | Dinamo a numit un nou manager sportiv! ,,Sper ca împreună să salvăm acest club”

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă a sa, după ce în vară a fost preluată de acţionariat spaniol, în persoana lui Pablo Cortacero. 

Acesta nu a adus niciun ban la club de când l-a preluat, iar jucătorii, oamenii din staff şi oficialii au plecat pe rând de la Dinamo.

dinamo 4
sursa: looksport.ro

Singurii care mai aduc bani la echipă sunt suporterii lui Dinamo, prin programul DDB. Implicarea acestora la club este tot mai evidentă în ultimul timp, după ce au achitat anumite restanţe salariale către jucători sau către foşti componenţi ai echipei Dinamo.

Pentru a arăta că formaţia îşi revine, Dinamo a numit astăzi un nou manager sportiv la club, pe care l-a şi prezentat oficial.

dinamo 12

Marius Adrian Nicolae este noul oficial din ,,groapă”, care va încerca să pună umărul la salvarea lui Dinamo.

,,Este o zi importantă pentru mine și mă bucur că pot susține Dinamo și dintr-o poziție oficială. Până acum am făcut-o cu inima doar din stadion sau din fața televizorului, ca membru DDB. Sper ca împreună cu toată suflarea dinamovistă să salvăm acest club atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv.“, a declarat Marius Nicolae pentru siteul clubului.

În România, Marius Nicolae a mai lucrat pentru Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti.

Acesta a mai activa şi în strainătate, pentru chinezii de la Guangzhou R&F.

dinamo 11

Citeşte şi Gigi Becali, confuz de condamnarea lui Adrian Mititelu! ,,Nu pot să cred că a mai primit încă cinci ani”