OFICIAL | Cum explică FCSB situația lui Gikiewicz. Avocatul polonezului a reclamat clubul la FIFA

FCSB a comunicat oficial situația atacantului Lukasz Gikiewicz. Roș-albaștrii susțin că au respectat termenii contractului și îl învinovățesc pe polonez pentru încălcarea acestuia. Avocatul jucătorului a depus însă o plângere la FIFA în care solicită daune și interzicerea transferurilor. 

Lukasz Gikiewicz lipsește de o lună de zile, iar FCSB solicită despăgubiri.

“FCSB face următoarele precizări cu privire la situația jucătorului Łukasz Gikiewicz:

FCSB și-a îndeplinit toate obligațiile asumate față de Lukasz Gikiewicz prin contractul încheiat între părți.

De asemenea, FCSB a respectat și îndeplinit față de jucător toate obligațiile ce îi incumbă potrivit legislației sportive și civile în materie.

Cu toate acestea, Lukasz Gikiewicz și-a încălcat obligațiile contractuale asumate, refuzând să se prezinte la antrenamentele și jocurile oficiale ale echipei, conform solicitărilor staff-ului tehnic, începând cu data de 11.09.2019 și a absentat nemotivat de la antrenamentele și jocurile oficiale ale echipei începând cu data de 16.09.2019.

Pentru aceste abateri, jucătorul a fost sancționat disciplinar in conformitate cu prevederile art 42.6 din Regulamentul Disciplinar al Federației Române de Fotbal, Decizia prin care acesta a fost sancționat de către club fiind în curs de ratificare.

De asemenea, având în vedere absențele nemotivate ale jucătorului de la programul de pregătire și antrenament, precum și de la jocurile oficiale ale FCSB, începând cu data de 16.09.2019, clubul se va adresa organismelor jurisdicționale competente pentru a constata încetarea contractului încheiat între noi și jucător din culpa acestuia și obligarea domnului Lukasz Gikiewicz către FCSB la plata prejudiciului produs”, a anunțat FCSB, printr-un comunicat de presă.

Avocatul jucătorului a anunțat însă că a reclamat FCSB la FIFA.

DETALII AICI: FCSB, reclamată la FIFA! Echipa lui Gigi Becali riscă să primească interzis la transferuri!

Spynews.ro