Oficial | Cristiano Bergodi rămâne în Liga 1! Cu ce echipă s-a înțeles

Cristiano Bergodi

Antrenorul italian Cristiano Bergodi şi-a prelungit contractul cu FC Voluntari pentru încă un sezon. Tehnicianul a fost dorit și de alte echipe din Liga 1.

Cristiano Bergodi a preluat FC Voluntari în noiembrie 2018, când echipa se afla pe ultima poziție în clasament, cu doar 8 puncte.

Italianul a reușit să salveze FC Voluntari de la retrogradare cu o etapă înainte de finalul play-out-ului, deși ilfovenii riscau să joace barajul de menținere în prima ligă.

Potrivit site-ului LPF, Cristiano Bergodi (54 de ani) a fost unul dintre cei mai eficienți antrenori în sezonul recent încheiat al Ligii 1: 7 victorii, 7 remize, 7 înfrângeri; o medie de 1,33 puncte/meci.

Cristiano Bergodi si-a prelungit contractul cu FC Voluntari pe încă un sezon! Clubul nostru apreciază în mod deosebit munca depusă la club în sezonul trecut și îi mulțumește pentru faptul că a rămas alături de echipa noastră pentru încă un sezon competițional. Sperăm să avem o colaborare fructuoasă și de lungă durată!“, se arată într-un comunicat al clubului ilfovean.

Sub comanda lui Bergodi, FC Voluntari a marcat 27 de goluri în 21 de partide, înregistrând o medie de 1,29 goluri/ partidă.

Spynews.ro