CFR Cluj și-a asigurat serviciile aregentinianului Culio pentru încă un an!

Mijlocașul de 35 de ani și-a prelungit cu încă un an contractul cu CFR Cluj. Acesta va juca la formația din Gruia până la finalul sezonului viitor. Culio își va putea încheia cariera la clubul din Liga 1.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Juan Emmanuel Culio, unul dintre liderii echipei noastre, și-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu CFR 1907 Cluj. Unul dintre veteranii Campioanei României rămâne în Gruia să câștige noi trofee alături de CFR.
Mijlocașul argentinian a revenit la CFR Cluj în vara anului 2017 cu gândul de a deveni din nou campion, reușind acest lucru pentru a 3-a oară în carieră în tricoul “alb-vișiniu”!
Culio este un model pentru tinerii din vestiarul CFR-ului, iar faptul că el a ales să continue în Gruia ne bucură și ne dă încredere pentru ceea ce va urma.
195 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”, 21 de goluri și 30 de pase decisive sunt cifrele pe care Culio le-a bifat la CFR Cluj!
Multă baftă, Juan Emmanuel Culio!
Hai CFR!”
 este anunțul făcut pe site-ul oficial al celor de la CFR Cluj.

195 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”, 21 de goluri și 30 de pase decisive sunt cifrele pe care Culio le-a adunat la formația din Gruia!

700.000 de euro este cota de piață a argentinianului, potrivit transfermarkt.com.