Clubul Astra Giurgiu a dezmințit informațiile conform cărora Anamaria Prodan l-ar fi împrumutat pe patronul Ioan Niculae cu 300 de mii de euro. 

Astra a replicat prin intermediul unui comunicat oficial prin care anunță că singurii bani ajunși în contul clubului de la Anamaria Prodan au fost pentru Gabi Tamaș, pe care Astra l-a transferat de la Hapoel Haifa.

La plecare,pentru rezilierea contractului, israelienii au cerut 20.000 de euro, sumă de transfer, la care s-au adăugat onorariul avocaților care l-au ajutat pe fotbalist când a avut probleme cu poliția și chiria pentru casa în care a locuit.

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la relația impresarei Anamaria Prodan cu clubul nostru dorim să facem următoarele precizări:
– singura sumă de bani virată de aceasta în contul clubului a fost de 50.000 euro, sumă care a avut o destinație precisă, în urma discuțiilor comune, pentru rezolvarea situației lui Gabi Tamaș, suma regăsindu-se în actele perfectate.

– nu există niciun fel de alte sume de bani în discuție, cele vehiculate în presă (privitoare la un împrumut de 300.000 euro) neavând vreun suport real.

– presiunile exercitate prin intermediul mas-media nu fac altceva decât să ducă situația într-o zonă de polemică, pe care clubul Astra a încercat să o evite și când antrenorul Dan Alexa a demisionat și când mandatul său a fost ‘perturbat fizic’„, se arată în comunicatul Astrei.