Oferte pentru un jucător important de la FCSB. Gigi Becali nu vrea să renunțe la el

Fundașul sârb Bogdan Planic de la FCSB are mai multe oferte din partea unor echipe importante din Europa, dar Gigi Becali nu este dispus să renunțe la jucătorul în vârstă de 26 de ani.

Impresarul fundașului, Zvonko Milojkovic, a declarat că au existat trei oferte concrete în această pauză competițională. Cluburile care l-au dorit pe Planic erau dispuse să plătească între 3 și 5 milioane de euro, iar FCSB cere minimum 7 milioane de euro.

planic

Am avut 3 oferte concrete pentru Planic, oferte clare, echipele erau din top 5 campionate din Europa. Băiatul știe ce înseamnă un club mare și știe că jucătorii nu se vând așa, după 6 luni, precum ciorapii. A înțeles, nu sunt probleme. Am vorbit cu băiatul, l-am pregătit psihic, pentru că ofertele zăpăcesc jucătorii. Clubul a zis că nu este de vânzare.

Fiecare club are strategia lui. Mi se pare logic, pentru că el ține apărarea acolo. Așa că le-am transmis celor care l-au dorit să nu îmi mai trimită oferte. Băiatul s-a concentrat în pregătire, în amicale. El nici nu m-a mai întrebat de oferte. Sumele oferite au fost între 3 și 5 milioane de euro. Singură sumă pe care ar putea pleca și care nu se poate refuza, este de 10 milioane de euro, ceea ce reprezintă clauza de reziliere“, a spus Milojkovic pentru DigiSport.

Bogdan Planic a fost transferat la FCSB în vara anului trecut, pentru 300.000 de euro, de la Vojvodina Novi Sad.

În sezonul trecut, Planic a reușit un gol și o pasă de gol în 28 de partide.