Ofertă INCREDIBILĂ pentru un jucător din Liga 1! Un club din Franța este dispus să plătească 3 milioane de euro

FC Voluntari poate da lovitura în perioada de transferuri din vară!

Aissa Laidouni (22 ani) a fost adus de Voluntari din Liga a 3-a franceză, iar prestațiile sale l-au pus pe lista unul club din Franța. Fotbalistul a marcat de 6 ori în acest sezon, iar cota lui de piață este de 350.000 euro, potrivit transfermarkt.com.

Robert Gheorghe, directorul executiv al celor de la Voluntari, a explicat că fotbalistul este dorit de un club din Ligue 1, care este dispus să ofere 3 milioane de euro. De asemenea, fotbalistul mai este dorit și de cluburi precum FCSB sau Dinamo.

”Avem pe masă o ofertă de la o formație din prima ligă franceză, care dă 3 milioane de euro pe Laidouni. Ne bucură și interesul echipelor puternice din campionatul nostru la adresa unui jucător care a demonstrat o clasă incontestabilă.

Nicio mișcare însă la capitolul transferuri la FC Voluntari nu se face fără acordul lui Cristiano Bergodi, pentru că ne propunem în sezonul viitor construirea unei formații competitive cu un obiectiv mult mai îndrăzneț.” a declarat Robert Gherghe, directorul executiv celor de la Voluntari, pentru Gazeta Sporturilor.

Aissa Laidouni