Octavian Popescu, în scădere de formă: ,,Poate e prea mult, poate e obosit”

Octavian Popescu este noul jucător de la FCSB cu care Gigi Becali speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor în viitor.

Încă de la debutul în Liga 1, Popescu a luat privirile multor oameni importanţi din fotbalul românesc, dar şi din străinătate.

popescu octavian

Victor Becali, fost agent de fotbal, a vorbit despre evoluţia tânărului mijlocaş de la FCSB, dar şi despre scăderea de formă a acestuia, din ultimele meciuri. Impresarul este de părere că această oscilaţie de formă este una normală, având în vedere vârsta lui Octavian Popescu.

Tavi Popescu e un băiat de 18 ani, a avut un început foarte bun, dar poate e prea mult, poate e obosit. Noi trebuie să vedem calitățile lui Octavian Popescu. Poate avea un declin de formă.

victor becali

Nu este o mare nenorocire, orice jucător, la vârsta lui, poate avea o formă mai slabă. Atitudinea în meci nu putem spune că nu este bună., a declarat Victor Becali, pentru GSP.

Un gol în 25 meciuri a reuşit Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon şi a mai contribuit decisiv la alte 6 goluri înscrise de colegii săi.

700.000 de euro este cota lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com.

OctavianPopescu

Citeşte şi De ce nu era lăsat la naţională Octavian Popescu de către Craiova: ,,În situaţia lui mai sunt şi alţi copii”